Welcome

Zie je je wimpers bijna niet, of wil je ze voller en langer, wacht dan niet langer!
Mooie, volle en lange wimpers zonder gebruik van MASCARA!

Wat zijn Wimperextensions?
Wimperextensions zijn individuele synthetische wimpers die één voor één met een speciale lijm geplaatst worden op de eigen wimper. De wimperextensions komen in diverse lengtes, diktes en krullingen voor.

Wat zijn de voordelen van Wimperextensions?
- natuurlijke uitstraling;
- ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers;
- maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig;
- lengte, dikte en kleur aangepast aan jouw wensen;
- praktisch gewichtsloos, je voelt de wimperextensions niet;
- met deze wimperextensions kun je zwemmen, douchen, in de sauna enz.;
- geen tranende ogen meer door uitloop van mascara;
- geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper;
- de deur uitgaan zonder make up scheelt een hoop tijd.

Hoe worden ze opgezet?
Wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist géén schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Het haartje is dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een J curl, C curl of D curl waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op jouw eigen wimperharen, haartje voor haartje. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Houdbaarheid van Wimperextensions.
Jouw wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus 1 tot 8 weken zitten, maar dit kan variëren met enkele weken. De exacte duur is persoonsgebonden en hangt af van jouw eigen natuurlijke wimpers. Om mooie en volle wimpers te behouden, adviseer ik een opvulbehandeling iedere 2-3 weken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor één keer te doen als je bijvoorbeeld of vakantie gaat, als je gaat trouwen, bij feestjes enz. De wimperextensions hoef je er niet af te laten halen, want ze kunnen gewoon uitgroeien. Indien je de wimperextensions wilt laten verwijderen, doe dit nooit zelf, maar laat het altijd door een wimperstyliste doen!

Verwijderen van Wimperextensions.
Indien je de wimperextensions wilt laten verwijderen, doe dit nooit zelf, maar laat het altijd door een wimperstyliste doen. Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de lijm losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden.